#KatFish

Spilletid: Lørdag 05.08.17 kl. 21:00-22:00

Efter sidste års fantastiske oplevelse, vender vi endnu engang tilbage til Mosstock Festivalen, for at sprede fest, farver og god musik man kan rocke med til.
Vi er et Fredericia/Vejle baseret band, som har spillet sammen i nogle år nu, hvor vi har plukket nogle af de store hits og gjort dem til vores egne. Numrene er vores legeplads, og vi elsker at invitere publikum til at synge med på sangene, som de helt sikkert kan genkende. Hvem ved, måske de vækker nogle minder?

Bandet består af 6 livsglade mennesker, der efterhånden har spillet til meget forskellige arrangementer. Vi har gæstet alt lige fra private fester til sommerens musikfestivaler. Ved alle arrangementer går vi på scenen med samme motto – ”det skal kunne mærkes at festen er i gang”.

”Musikken er dit livs soundtrack”, så kom og hør os spille hits fra de sidste 5 årtier. Tag turen tilbage til de psykedeliske 70’ere og helt frem til de rockede 10’ere. Lad dansefødderne komme ud fra skabet, tag en fremmed under armen, og giv den gas sammen med #KatFish.
 
 
#KatFish:
Stine Vejlø:                       Vokal
Maria Kramme:                  Vokal
Benny Grauslund Hansen:  Trommer
John Nielsen:                     Keyboard
Poul Hunt:                         Guitar
Jakob Bundgaard:               Bas
 
 
 
 

#KatFish

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 7575 4451 | info@mosstock.dk