Rygtesprederne

Spilletid: Lørdag 05.08.17 kl. 13:30-14:30

Oplev Rygtesprederne i en Helt til kanten-koncert
Sange til og om os, der går helt til grænsen – hver eneste dag!!!

 Rygtespredernes Helt til kanten-koncerter er for folk, der hver dag går til grænsen af, hvad en hverdag kan rumme. Det er til os, der lever et ”check ind-check ud”-liv med rejsekortet i hånden, og som bruger IKEA på en hverdag for at få aftensmaden klaret – bare fordi det er nemt og billigt. Til os, der er begyndt at blive i tvivl, om Bamseline er en parfume eller et skyllemiddel. Og os, der overvejer, om vi skal skilles – eller blot lægge lånet om.

Rygtesprederne er en kvartet med en ligeligt fordelt erfaring i at være spillemænd og få en families hverdag til at hænge sammen. Med udgangspunkt i den karismatiske forsanger Mikkel Eskesens sange og sangtekster indvies publikum i et univers med omdrejningspunkt i hverdagslivet i Hjortshøj, en forstad lidt uden for Aarhus, hvor bandets medlemmer bor. Vi skal både rundt om Svinget, hvor gårsdagens sociale medie – købmanden – stadig ligger; en tur op i nybyggerkvarteret, der startede med energirigtige huse, men nu mest kendes under navnet Kussemosen. Og så skal vi bestige Hjortshøj Bjerget: en mytisk stigning, hvor slaget mellem pendlere på havelåger og dem på el-cykler udkæmpes hver eftermiddag.

På den måde ligner Hjortshøj de fleste andre forstæder i Danmark. Meget lig Jan Gintbergs ”På Kanten”-tv-shows lover vi en aften, hvor der sættes spot på publikums hverdag, og hvor både lattermuskler, stemmebånd og danseben bliver rørt. Når koncerten er slut, er der masser at snakke om på vejen hjem. Blandt andet om Rygtespredernes opskrift på, hvornår ”Mor boller Far” også går an på en hverdag.

Web: Rygtesprederne - Facebook - YouTube


Rygtesprederne:
Mikkel Eskesen:          Vokal, klaver, guitar
David Thore Graversen: Trommer, vokal
Lasse Schuleit:             Bas vokal
Bjarne S. Bendtsen:      Guitar, vokal

   
  Rygtesprederne
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 7575 4451 | info@mosstock.dk