Sanne Jam

Spilletid: Torsdag 03.08.17 kl. 22:30-23:30

Sanne Jam fra Odense spiller numre fra Sannes tid i Sneakers og helt frem til de nyeste hits fra Sannes solokarriere. Når bandet spiller, er det med en energi og indlevelse hvor det klart skinner igennem, at samtlige musikere er inkarnerede Sanne fans.

Sanne Jam prøver ikke at være Sanne, men elsker hendes musik, så der spilles, rockes og synges med på alle de største hits som, "Woodoo", "Den lille løgn", "Taxa" og "Kærligheden kalder". Listen er lang.

2016 var året hvor Sanne Jam for alvor kom ud på de danske landeveje på små og store scener, og der er bestemt ikke skruet ned for forventningerne i 2017.

Se sannejam.dk og besøg facebook.com/sannejam for mere info, og hør hvad Rudme Havefestival havde at sige om Sanne Jam's performance:

"Heldigvis har Sanne Jam med fantastiske Heidi i spidsen sagt ja til at komme tilbage. Sidste år fik Sanne Jam skabt en euforisk stemning i teltet og de fleste gæster endte koncerten med ømme stænger og en hæs stemme..."
 

Sanne Jam:
Heidi Geertsma:         Vokal
Michael Gertsma:       Guitar, Kor
Flemming Jørgensen:  Bas, Kor
Kim Olsen:                 Keyboard
Michael Clausen:        Trommer


 
 

Sanne Jam

 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 7575 4451 | info@mosstock.dk