DELAY

Spilletid: Lørdag 04.08.15 kl. 20:00-20:30
 
Dansk duo med international lyd!
Et fremadstormende og ambitiøs projekt
Den danske duo DELAY har arbejdet sammen med danske stjerne producer og udsender snart deres debut single som duo.

Da den 25-årige Jonathan Sergio Jensen, fra Horsens, som er den ene halvdel og komponisten bag duoen, begyndte at eksperimentere og lege med beats, tog det hele ekstra fart, da han udgav det virale hit ”Sleepless Nights” by Gotta Go, i 2017, som han co-komponerede og co-producerede. Og efterhånden lagde det grundstenen til Jonathan’s tanker og lyd bag den talentfulde duo DELAY.

Herefter teamede han op med Melanie Denise, som er den danske duo’s stjerneskud og forsanger og sammen har de skabt DELAY’s unikke lyd.

Den danske duo har arbejdet sammen med Noréll’s egne Viktor Hagner og Nichlas Malling, på deres produktioner.

DELAY er futuristisk-pop i opdateret version. Den talentfulde dup har en lyd, der spænder bredt; fra alternativ pop til det elektroniske med en futuristisk lyd, hvilket illustrer deres musikalske talent og Melanie’s overlegen vokal. Desuden læner deres stil sig til tider op ad dance/pop, og altid skinner Melanie’s attitude igennem, som giver hendes unikke særpræg til alle produktionerne.

DELAY er klar til at brillere og vise hvad de har arbejdet på det sidste stykke tid.
 

DELAY:
Jonathan Sergio Jensen     Keyboard, pad
Melanie Denise                  Vokal
 
 
   
 Delay

DELAY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 7575 4451 | info@mosstock.dk