Krogen

Spilletid: Lørdag 30.07.22 kl. 13:30-14:30

Krogen er et singer songwriter projekt fra vinteren 2021 skabt af 31 årige Lasse Krog fra Aarhus. Sangene er på dansk under genren roots, mens udtrykket afspejler start 80’ernes amerikanske country, crooner og rock’n roll. Teksterne er både historiedrevet og poetiske med catchy og medrivende omkvæd. Man kommer ind under huden hos de døende og de alt for levende, vanvittige tidsløse karakterer, og det simple livs små glæder og bekymringer.

Krogen er blevet beskrevet som både ægte country rock og stemningen af dansktoppens dansband genre - eller som anmelderne beskriver 2 single “Jimmi med ild i”:

Ken Thomsen GFR-Repeat:

“Yuuup og yehaw, det er godt nok country, det her! Af den gammeldags, knirkende, støvede, halv- skæve og meget rustikke slags (...) noget bonderøvsbumlende melodi og skramlende instrumentering. Hvis det der “autenticitet” findes, så er det her, muligvis en udgave af det”

Roots of the pinetree:

What do you do when you wake up to the devil himself.
‘Jimmi med ild I’ is just an absolutely banger of a party from start to finish.
The power of a lead singer is so strong that these grooves, licks, and chord-progressions can be recycled until the end of time.
I am very excited to see what Krogen is gonna offer in the future

2022 byder b.la. på masser af udgivelser og koncerter. Til Maj udgives 4 single “Cruiseren” med musikvideo og i juni måned udkommer debutalbummet “Hen over lakken”. Albummet udgives også som vinyl på Kørfirs Records og vil være på gaden sidst på året. Pt. Indspiller Krogen nye singler med udgivelse i sensommeren og er ved at gøre sig klar til forårs tur med Oskar Krusell.

Lasse Krog (Krogen) er oprindelig fra Gelsted på vestfyn og har skrevet sange siden han var 14 år. Han flyttede til Aarhus uden at kende nogen fra storbyen, og har nu siden 2011 været aktiv på vækstlagsscenerne bl.a. som frontmand i psykrockbandet Morgan Square og i sit tidligere solo projekt under eget navn.

Web: Facebook - Instragram

Krogen:
Lasse Krog:             Akustisk guitar, vokal
Thorjørn Lovmand: Guitar, vokal
Tobias Sørensen:    Guitar
Emil Værnholt:         Bas,
 
 
 
 Krogen
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk