Lars Enggaard

Spilletid: Fredag 29.07.22 kl. 18:00-19:00

Efter mange år bag trommerne voksede trangen til selv at stå forrest på scenen sig efterhånden så stor, at Lars Enggaard i 2018 tog springet ud i en solistkarriere med udgivelsen af EP’en “Det’ Den Måde”. Siden da har han turneret flittigt og bl.a. spillet support for Claus Hempler og John Paul White i VEGA.

Til september er han klar med EP’en ‘Sommeren Kom’, hvorfra singlen ‘Gå Ikke Forbi’ allerede er blevet lidt af lytterhit på P4. Ifølge GFR har Lars et øre for den gode melodi, og den evne gennemsyrer alle Lars’ iørefaldende popsange.

Med et samsurium af spanske guitarer, smukke strygerarrangementer og længselsfulde blæsere skaber han et organisk univers, der kærligt omfavner lytteren med lyden af nostalgiske sommeraftener på Vesterbro med en lille promille i blodet.

De sfæriske tekster kredser om kærligheden, men også om længslen efter både fortid og fremtid. Ifølge Lars er det nok mest et udtryk for hans lyst til bare at finde lykken lige her og nu, på en tilfældig bænk i solen på Vesterbro.

Web: Facebook

Lars Enggaard:
Lars Enggard:                    Akustisk guitar, vokal
Sebastian Martin Autzen:  Guitar
Nicklas Løvén:                   Trommer,
Simon Normand:                Bas
Lars Enggaard
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk