OH DEAR MARY

Spilletid: Torsdag 02.08.18 kl. 21:00-22:00

OH DEAR MARY består af Daniel (forsanger), Mathias (guitarist), Peter (bassist) og Benjamin (trommeslager), som alle er i alderen 21-23 år. Vi har siden opstarten af bandet haft en stor passion og motivation omkring projektet og har brugt de første 3 år på at finde vores sound, image og udvikle vores live-performance. Vores sound trækker inspiration fra rockens attitude, poppens hooks og dets elektroniske farver.

Gennem de seneste år har vi turnéret i ind- og udland og indspillet og produceret egne skrevet sange. 

Over det sidste halve år har vi siddet i studiet og arbejdet intenst med nye numre og vi kunne i slut 2017 endeligt glæde os over, at 3 singler der blev sparket i kassen – de er dog ikke blevet offentliggjorte endnu.

I starten af 2017 var vi forbi London, hvor vi medvirkede i international radio, samt optog en live-session. Vi har altid vægtet vores ambitioner og drømme højt. Motivationen og troen på projektet har gjort det lettere at realisere store og mange koncerter, som blandt andet Køge Festuge, hvor vi har spillet 3 år i træk.

OH DEAR MARY:
Daniel William Tourma:          Vokal
Mathias Hansen:                   Guitar, kor
Peter Fischer Olesen:            Bas, kor
Benjamin Adam Mann-Nakel: Trommer, kor

 

   
   

OH DEAR MARY
  
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 7575 4451 | info@mosstock.dk