OLI

Spilletid: Lørdag 04.08.18 kl. 17:15-18:00

OLI – Nyt band spiller popsange om kærlighed…. Lykkelig, ulykkelig og alt i mellem

OLI er synonymt med sangerinde og sangskriver Olivia Follin. Hun skriver popsange med et skvæt sing a song writer, inspireret bredt af Tina Dickow, Stivie Wonder, Allen Stone.

Teksterne tager udgangspunkt i Olivia Follins univers. Observationer og inspirationer hentet fra op og nedture, men mest af alt handler de om kærlighed i alle dens former og nuancer.

I løbet af 2016 har Olivia Follins været i studiet og indspillet materiale til en EP produceret af Søren Madsen, der forventes at være klar til udgivelse i foråret 2018.

Musik har altid været en stor del af Olivia Follins liv. Hun er vokset op i et musikalsk hjem, hvor der altid var et mangfoldigt udvalg af instrumenter at give sig i kast med. Olivia begyndte allerede i barndommen at finde på tekster og sang ofte for sig selv, når hun gik og legede. Det tog fart da hun fik sin guitar i nonfirmationsgave. Hun blev præsenteret for nummeret Wonder Wall af Oasis og har lige siden været, som en ustoppelig musikalsk racebil.
 
 
OLI:
Olivia Follin:               Vokal
Karl Follin:                 Bas, guitar, korr
Jesper Ladekarl:         Bas, guitar, korr
Benjamin Dyrnes        Keyboard
Andreas Ben:             Trommer
 
 
 
 
 
 

OLI

 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 7575 4451 | info@mosstock.dk