Plug 'n' Play

Spilletid: Torsdag 28.07.22 kl. 19:30-20:30
 
Det er bar’ musik!

Plug ’n’ Play tilfører festen højt humør, energi og nerve.

Kvintettens lydbillede er domineret af Klaus Hahn Christensens og Jonathan Christensens akustiske guitarer, der væver det melodiske lydbillede, god solid og lækkert basspil af Anders Hansen, mens Benny Husted sørger for de rette takter på en såkaldt Cajon, der ligner en trækasse men lyder af en del mere. Rikke Eeg Petersen bidrager med en stjernefunklende vokal. Alle gruppens medlemmer synger på skift, uanset om det er funk, soul, country, folk, blues eller rock ’n’ roll, der er på tapetet.

Sætlisten rummer bunker af populære sange fra de sidste fire årtier, og der er plads til både ”Billy Jean”, “Footloose”, ”Det Glade Pizzabud”, ”Theese Boots Are Made For Walking”, ”Shallow”, ”How Deep is Your Love”, ”Se Venedig og Dø”, ”Highway to Hell”. Men der udvides løbende med nye toner, såsom Patrick Dorgans ”Marilyn Monroe”.

Alle sangene får ny næring i det akustiske univers, hvor intet er så indstuderet, at der ikke er plads til en ekstra solo eller et ekstra omkvæd med fællessang. Som ekstra krydderi, spiller bandet også lige et par af Jonathan Christensens egne sange fx fra pladen ”Folk der følges”
 
 
Plug 'n' Play:
Rikke Eeg Petersen:    .     Vokal
Jonathan Christensen:       Guitar, vokal 
Klaus Hahn Christensen:   Guitar
Anders Hansen:            .    Bas
Benny Husted: .                 Cajon, vokal
 
 
Plug 'n' Play
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk