TIGER/SWAN


Spilletid: Torsdag 02.08.18 kl. 00:00-01:00
 
…en af den danske rockscenes mere velbevarede hemmeligheder..

En tour ned ad USA's vestkyst, indspilninger i Las Vegas, opvarmningsjobs for Carpark North, Electric Guitars og Dúne, samt et hav af koncerter på diverse danske spillesteder, har skabt bandet TIGER/SWAN.
At pakke guitaren på ryggen, og tage ud for at spille sine sange, var en stor del af bandet, inden de i slutningen af 2016, gik i gang med at skrive deres debutplade, og i oktober 2017 udkom med førstesinglen; ”Too Old To Die Young”.

Siden har bandet udgivet endnu en single, som er deres mest populære – Love Me (Like You Used To), samt Ep’en ”Vibe One”. Ep’en er forløberen til bandets plade ”VIBES”.

TIGER/SWAN beskrives bedst som et hamrende ambitiøst projekt. Det er båret frem af en kæmpe lyst til musik, at udforske og lege med genrerne, og så er bandet vel et af de bedste bud på et ungt dansk pop/rock-band anno 2018. Friske udadvendte og lige på, leverer bandets deres sange live, med en nerve, så du ikke er i tvivl om, at du skal rykke lidt i hofterne.

Vi begravede os selv i diverse øvelokaler og i studier i næsten to år, og på en eller anden måde er bandet først startet nu. Det har været en lang rejse for os, at komme til dette punkt, men det føles kanon ENDELIG at vise frem hvem vi er. Nu ser vi bare frem til at komme ud og gøre det, som vi elsker så sindssygt meget – at spille live. Det har været en lang pause, men vi er mere end klar!”. Fortæller forsangeren Andreas Neiiendam.

Debutpladen, ”VIBES”, forventes ude i efteråret 2018.04.08

Web: TIGER/SWAN - Facebook - Instagram

TIGER/SWAN:
Andreas Neiiendam:       Vokal
Mark Hansen:                Bas
Stefan Thorsen               Guitar
Lukas Hestbech             Trommer
Christopher Østergaard:  Guitar

 

Tiger/Swan

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 7575 4451 | info@mosstock.dk