A Perfect Fan

Spilletid: Lørdag 30.07.22 kl. 21:00-22:00

A Perfeckt Fan er et Skanderborgbaseret band, der hovedsageligt er inspireret af country/pop-genren.
Det kommer til udtryk gennem egne kompositioner, der med udgangspunkt i den gode letgenkendelige melodi skaber et musikalsk rum, hvor der er plads til at synge med, men også til at lade sig vikle ind i gode sangstemmer og velspillede instrumenter.

Lines sangstemme bærer bandet. Hun har i mange år været sanger i både soul bands og i dansebands og har derigennem masser af sceneerfaring. Hun kan skabe en stemning og sammen med de andre bandmedlemmer, som alle har stor erfaring fra både byens scener i en årrække samt fra københavnske scener, er der lagt op til en god omgang country/pop.

Vi har fundet sammen om musik, som er båret af gode vokaler og sammenspillet energi og efter corona har holdt os tilbage længe, så står vi nu og pruster i startboxen og venter bare på at få muligheden for at få vores musik ud til folket.

På festivallen vil vi også blande et par af vores favorit-kopi-numre ind i settet, så publikum kan synge med og hjælpe med festen.

Web:  Facebook

A Perfect Fan:
Line Kristiansen:       Vokal
Anders Højberg:       Guitar, vokal
Lars Erhardsens:      Guitar
Thomas Andersen:    Bas
Kristian Sørensen:    Trommer, vocal
A Perfect Fan
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk