Balsal

Spilletid: Lørdag 30.07.22 kl. 12:00-13:00
BALSAL - SANGE OM SKØNHEDEN I DET SKÆVE

Balsal byder på moderne danske viser skrevet med kærlighed til den særlige lykke, der opstår midt i hverdagslivets monotoni.

Genren kalder de for karnevalesk pop-folk. Fra et sted, hvor feel-good møder en træt harmonika, synger Balsal både om det store liv og den lille splint i hjertet. Her bærer de følelserne uden på tøjet og danser tæt til tonerne af livets melankoli.

På scenen leverer Balsal en intim og stemningsfyldt oplevelse. Her er der nærvær og gode historier tilsat en håndfuld lun humor. Man kan næsten forestille sig at sidde i en svensk skovhytte med ild i pejsen og en dampende kop kaffe i hænderne, mens man lader tankerne drage på langfart. Balsal tiltrækker et engageret og indlevende publikum, der begejstres over bandets spillelyst, sammenhold – og ikke mindst den store samling af skramlede og finurlige instrumenter. Bandet har spillet koncerter i hele landet og efterlader hver gang et både berørt og opløftet publikum.

Balsal er Anna Louise, Sabina, Jacob og Jeppe. De fire jysk/fynsk/københavnske sangere leger med harmonierne og bytter gladeligt rundt på både instrumenter og pladsen som forsanger.

UDGIVELSER
”Vindueskarmen” – single – release 15/8 2019
”Kaffen er blevet kold” – single – release 15/2 2020
”Fire bønner til ungdommen” – single – release 4/4 2020
”Trækfugle” – liveoptagelse – release 1/11/2020
Lyt til musikken dér, hvor du streamer.

PRESSEN SIGER
”Gammeldags, klassisk eller tidsløst […] virkelig smukt og vellykket”- GFR

Web: BalsalFacebook

Balsal:
Ann Louise Ulrik Hjorth Andersen:  Vokal + div. instrumenter
Sabina Stoffer Hjorth Andersen:     Guitar, kor + div. instrumenter
Jeppe Due Hunsdahl:                     Guitar, kor kontrabas + div. instrumenter
Jacob Gaardbo Simonden:             Klaver, harmonika, kor + div. instrumenter
Balsal
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk