PopFar

Spilletid: Fredag 02.08.24 kl. 16:00

PopFar er Danmarks nye hverdagshelt med én mission:

“Mandag morgen skal øverst på vores bucketlist.”

Vi har “3 milliarder” sekunder på et 80-årigt liv. Så lad os nyde hverdagen og
havregrøden - det er trods alt det vi har mest af.

P5 har taget godt imod “Oaser”, der kom i B-rotation i starten af mig, så der er rigelig mulighed for at skråle med til køkkenfesten på Mosstock, mens I danser mindful pop med fuldkorn og guldkorn til en koncert du bærer med ind i hverdagen der venter i august.

Men hvad skal verden med PopFar og endnu en superhelt?
“Jeg skriver til dem, der elsker hverdagen - og dem der frygter klaustrofobien. Det gør jeg nemlig selv. Begge dele. Når jeg synger om “Familiefabrikken” og forpligtelserne, så griner jeg af mig selv og det vanvittige - OG dejlige projekt - det er at blive voksen med unger, parforhold og hverdag.”

Voksenfest” minder mig om at det er ok at glæde sig til en rolig søndag morgen - frem for en uge med tømmermænd. Men derfor kan vi godt nyde dansen nu. Jeg skubber bare lidt til min forestilling om hvordan jeg burde være - jeg vil så gerne være rigtig og er bange for at fejle. Når jeg ser mig selv med PopFars briller bliver livet meget lettere. Han giver mig plads til at danse og grine mens jeg kigger kærligt på livet og mig selv. Ham kan jeg ikke undvære.”, siger PopFar.
 
Web: Facebook - Instragram

PopFar:
Henrik Winthereik:    Vokal
Gustav Bjerrum:        Keyboard, Kor
Camilla Haugbjerg:   Kor
Shona Melis Bas;      Kor
Mads Jensen:           Guitar, Kor
Anton Larsson:         Trommer, Kor
PopFar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk