Andreas Langvad

Spilletid: Fredag 02.08.19 kl. 15:00-16:00

Andreas Langvad har, med sin guitar og sprøde engelske vokal, optrådt på de danske scener siden 2014. På denne korte tid, er det lykkedes ham at skabe sig et solidt navn med 2 singler i radioen og et medrivende live-act. Den unge sanger-sangskriver præsenterer sine historier med smil på læben, og en særpræget umiskendelig stemme, der rummer alt fra fine falsetter til rå styrke. Alt dette i en lækker blandet genre af pop- og folkemusik.

Langvad har en helt unik evne til at skrive gode tankevækkende tekster, der gør hans performance helt speciel. Han er en meget sympatisk fyr med begge ben solidt plantet på jorden, og hans interaktion med publikum medvirker til en meget levende og inddragende optræden.

Flere nyhedsmedier, herunder DR P4, har flere gange kommenteret på Andreas Langvads fine lyd, der bliver sammenlignet med andre danske kunstnere som Hugo Helmig og Rasmus Seebach. Han er spået til at blive Danmarks næste store talent. En musikalsk oplevelse, man ikke vil gå glip af!

Web: Andreas LangvadFacebook - Instagram

Andreas Langvad:
Andreas Langvad:       Guitar, vokal


Andreas Langvad

 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 2153 4440 | info@mosstock.dk