Andreas Langvad

Spilletid: Fredag 29.07.22 kl. 13:30-14:30

ANDREAS LANGVAD - ung pop sanger/sangskriver, der stormer fremad på den danske musikscene. Man kender ham som den sympatiske guitarspillende fyr med en sprød umiskendelig stemme, der rummer alt fra fine falsetter til rå styrke.

På ganske kort tid er det lykkedes ham at skabe et solidt navn - med flere singler i radioen og et medrivende live-show. Langvad har i 2021 været landet rundt på adskillige musikscener sammen med sit band, herunder som hovednavn på Danmarks største scene ‘Frederikssund Festival, og nu er de klar til at tage 2022 med storm.

Andreas Langvad inddrager sit publikum i et helt unikt univers, der er meget nærværende og ægte og ikke mindst fyldt med poppede melodier, der gør det svært ikke at synge med. Andreas musikstil er netop bygget op omkring ørehængende melodier, uptempo beats, og ikke mindst medrivende tekster, der serveres med stor overbevisning.

Adskillige medier har kommenteret på Andreas Langvads lyd og spår ham gode udsigter på den danske musikscene. En musikalsk oplevelse, man bestemt ikke må gå glip af.

Web: Andreas LangvadFacebook - Instagram

Andreas Langvad:
Andreas Langvad:       Guitar, vokal


Andreas Langvad

 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk