Sunset River

Spilletid: Lørdag 03.08.24 kl. 22:30

Sunset River er band fra Hedensted området, bestående af 4 medlemmer, sammenflettet af samme passion for musik, der har brændt i dem i fem år.

Det hele begyndte med en tilfældig jam-session, hvor tonerne flød sammen som floder og skabte deres allerførste melodi.

Siden den dag, har Sunset River kun accelereret, med originalt materiale væltende ud af deres kreative sind og koncerter, der spreder sig som flammer gennem landet. De er ikke begrænset af genre, men snarere forener de pop, rock og blues i en eksplosiv fusion, der vækker sind og rusker sjæle.

4 singler har de frigivet, og rygterne siger, at et album er på trapperne, klar til at skyde dem til stjernerne. Men hvad der virkelig skiller Sunset River ud, er deres rå, autentiske tilgang til musik. Hjemmebyggede instrumenter, både i studiet og på scenen, tilføjer en dybde og en personlighed, der er svær at finde andre steder.
 
Trommeslageren har erobret scener i hele Europa, hvilket kun tilføjer bandet mere erfaring. Uanset hvor de går, bærer Sunset River altid deres sjæl med sig. For dem er hver koncert mere, end blot en forestilling, men en hengivenhedserklæring til deres publikum, en bøn om at dele deres lidenskab og deres musik med verden.

Hvem ved? Måske en dag vil lyden af Sunset River strømme gennem hjerter og sind i hele verden, en flod af melodi, der aldrig tørrer ud.

Web:   Facebook - Instagram

Sunset River:
Mathilde Geertsen:                                      Vokal, tamburin
Mathias Vestergård Nielsen:                        Guitar
Morten Søndermark:                                    Trommer
Mikkel Leth:                                                  Bas
 
 Sunset River
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk