Anne B

Spilletid: Fredag 01.08.24 kl. 19:30

Anne B, med den karismatiske og insisterende Anne B i front, laver fængende melodier med skarpe og rørende, (hovedsageligt) danske tekster om livet, ofte med et satirisk glimt i øjet.
Arrangementerne bevæger sig lidt rundt i genrerne men er tydeligt inspireret af 80’ernes danske pop/rock scene med lækre akkordsammenhænge.
“Jeg er en bonderøv født i et bonderøvsland. Jeg har jord under neglene, muskler som en mand”
Citat fra sangen “Bonderøven”

 Anne B fandt hinanden via Facebook og startede med at spille lidt sammen for hyggens skyld, men i august 2023 blev Anne B-sangene udtaget til at deltage i årets “Von Hatten-prisen” på Café Von Hatten i Randers - og så fik vi travlt! På det tidspunkt havde vi hverken hjemmeside eller fast besætning i bandet, så det blev et efterår med fart på!

Det gav dog et ret godt resultat. Vi løb med “Publikumsprisen”, en pris, vi e
meget stolte af og glade for :) Von Hatten-prisen gav os blod på tanden til at fortsætte med at arbejde videre på musikken.

Det er forsanger, Anne B, der skriver sangene, men arrangementerne er vi altid fælles om. Det giver nerve til musikken og forandrer den hele tiden, så den forbliver levende. Vi indspiller altid alle instrumenter selv, så her er der tale om musik af den gammeldags slags - fra før, de elektroniske hjælpemidler kom til. Det er vi ret stolte af.

Web: Facebook

Anne B:
Anne Bonde:              Vokal
Helle Klein:                 Bas
Jon Sørensen:            Guitar
Wody Elmholt-Mejer:  Guitar
Lasse Ladefoged:     Trommer

 


Anne B

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk