Caper Clowns

Spilletid: Fredag 29.07.22 kl. 21:00-22:00
 Caper Clowns, som især er kendt fra radioen med numrene Pockets og The Way I Dream, vandt Årets Live Pris til Odense Live Prisen 2020 - en af de fire priser, som Odense Live Prisen uddeler. Odense Live Prisen er den største af sin art uden for hovedstaden!

Caper Clowns har omkring 400 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK) og de har spillet til flere Danmark Dejligst koncerter, Kirsebærfestivalen, Odense Havnekultur Festival m.f..

Det skal fremhæves, at Caper Clowns har spillet til IPO-Festival i Liverpool i 2017, 2018 og 2019. Festivalen foregår på The Cavern Club, hvor mere end 140 bands fra hele verden deltager. Caper Clowns skal af sted igen i år!

Udpluk af Morten Gottschalck, GAFFA´s koncertanmeldelse til Sofar Sound Odense: http://gaffa.dk/artikel/119426/pa-ryggen-af-odense-en-global-succes-gjort-lokal
 
…Niveuaet er forrygende.… Disse mennesker er i underholdningsbranchen, og med publikum helt oppe under næsen skal man være et skarn, hvis den ikke får et ekstra skud charme. Ingen lader chancen gå uprøvet forbi…. Jeg kigger rundt og ser smil og latter ……. Alle er fortabt i tonerne og stemningen…..…. Caper Clowns har et højdepunkt med Sleeping On The Edge Of The Rainbow, hvor vi drømmer os helt ind i bandets musikalske univers. De skiftes til at tage den forreste vokal, og det er tydeligt, at her er et band, som er varme af årevis af liveerfaring. Den sidder helt forrest i skabet, og jublen er stor…..".."
 
Web: Caper Clowns - Facebook - YouTube

Caper Clowns:
Rick Kingo:              Vokal, guitar, keyboard
Peter Højgaard:       Vokal, guitar, keyboard
Henrik Krogh:          Vokal, guitar 
Christian Højgaard:  Vokal, bas
Rasmus Almlund:     Vokal, trommer 
 
Caper Clowns
 
 
 
 
          
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk