Caper Clowns

Spilletid: Fredag 02.08.19 kl. 18:00-19:00

Caper Clowns spiller indie-pop-rock De har udgivet to albums, nemlig The Buca Bus (2016) og A Salty Taste To The Lake (2018).
 
Sangene Pockets, The Way I Dream, Sacre Bleu og Kissing Daylight fra albummet, har fået en masse airplay på DR`s radiokanaler (P4 og P5) – derudover er der en masse netradioer i ind- og udlandet, som spiller Caper Clowns sange.

Caper Clown har omkring 400 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK) og ikke mindst for Level 42 (UK).
 
Derudover skal fremhæves, at Caper Clowns de sidste to år, har spillet til IPO-Festival i Liverpool. Festivalen foregår på The Cavern Club, hvor mere end 140 bands fra hele verden deltager.
 
…Niveuaet er forrygende.… Disse mennesker er i underholdningsbranchen, og med publikum helt oppe under næsen skal man være et skarn, hvis den ikke får et ekstra skud charme.
 
Ingen lader chancen gå uprøvet forbi…. Jeg kigger rundt og ser smil og latter, folk som sidder med lukkede øjne og rokker frem og tilbage. Alle er fortabt i tonerne og stemningen…..…. Caper Clowns har et højdepunkt med Sleeping On The Edge Of The Rainbow, hvor vi drømmer os helt ind i bandets musikalske univers.
 
De skiftes til at tage den forreste vokal, og det er tydeligt, at her er et band, som er varme af årevis af liveerfaring. Den sidder helt forrest i skabet, og jublen er stor….."
 
Web: Caper Clowns - Facebook - YouTube

Caper Clowns:
Rick Kingo:              Vokal, guitar, keyboard
Peter Højgaard:       Vokal, guitar, keyboard
Henrik Krogh:          Vokal, guitar 
Christian Højgaard:  Vokal, bas
Rasmus Almlund:     Vokal, trommer 
 
Udpluk af Morten Gottschalck, GAFFA´s koncertanmeldelse til Sofar Sound Odense:
 
Caper Clowns
 
 
 
 
          
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 2153 4440 | info@mosstock.dk