Daniel Jul

Spilletid: Freag 28.07.23 kl. 18:00
 
Daniel Jul laver dansksprogede sange, der tager afsæt i hans eget liv. Han er ikke bange for at være sårbar eller bramfri i sine tekster, og inviterer dermed lytteren ind i et hudløst ærligt univers, der både rummer kompleksitet og det simple. Daniel Jul er med sin nordjyske facon, garant for jordnære og socialrealistiske anekdoter, der afspejler sig både på scenen og i sangene.

I 2019 debuterede Daniel Jul med Ep’en ”Agenda”, hvor flere sange fik tid i æteren hos de landsdækkende P4 og P5. Dette gentog sig ved udgivelsen af debutalbummet ”Langt Fra København”, der desuden strøg ind som nr. 15 på den danske vinyl hitliste. Sideløbende har Daniel Jul spillet utallige livekoncerter rundt i landet, og supportet store danske navne som Aura Dione, Mathilde Falch, Johnny Madsen og Juncker.

I 2023 er Daniel Jul klar til at udgive ny musik og vil løbende præsentere singler fra sit kommende album, der udkommer i 2024. Et album hvor blandt andre Poul Krebs medvirker som sangskriver på et nummer, og et album der er lavet i tæt samarbejde med sangskriverkollegaen Christian Juncker. Glæd dig til ny musik fra Daniel Jul, hvor sangskrivningen og kompositionerne når nye musikalske højder.
 
 
Daniel Jul:
Daniel Jul:              Vokal, guitar
 
 

Daniel Jul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk