Daniel Jul

Spilletid: Fredag 03.08.18 kl. 18:00-19:00

Daniel Jul er et spirende skud på sangskriver-stammen. Han skriver og synger på dansk. Sangene handler om alt fra kærlighed, sorg og misbrug til andre samfundsrelaterede og hverdagslignende emner. Han skriver gerne om de ting i livet, som han selv har oplevet. De steder i verden, som han selv har besøgt. En ung mand med noget at fortælle.

På scenen er Daniel nordjysk om tingene. Som sangskriver og musiker er han indlevende, ærlig og nede på jorden. Han bevæger sig i genrene: Pop, rock og folk.

Sammen med sit band (Dem Fra Jylland) er Daniel energisk og sprudlende når rampelyset tændes. Dette smitter, som oftest, af på hans publikum. Daniel er soloartist og tager derfor også ud alene med sin trofaste følgesvend - Guitaren.

Tiden som sanger og musiker startede i små og hårde musikalske kår. De fleste jobs blev spillet på værtshuse og bodegaer, hvor et sjældent lyttende publikum af skæve eksistenser, gav Daniel de første rigtige live-erfaringer. Senere vandt Daniel lokale konkurrencer, varmede op for Steffen Westmark (Forsanger: The Blue Van), og debutrede på lokal-tv.

Med inspirationskilder som; Allan Olsen, Laura Mo, Jacob Dinesen, og Tue West har Daniel et solidt musikalsk fundament som sangskriver, sanger og musiker.

Daniel Jul skrev i januar 2018 under på en pladekontrakt hos Target Records, som bla. repræsenterer: Tue West, Savage Rose, Mike Tramp og mange flere.
 
Daniel Jul:
Daniel Jul:              Vokal, guitar
Lukas Trøst:           Guitar, kor 
Mads Thøgersen:    Bas, kor
Asbjørn Henriksen:  Trommer

 

Daniel Jul

 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 7575 4451 | info@mosstock.dk