Daniel Jul

Spilletid: Lørdag 03.08.19 kl. 21:00-22:00
 
Når Daniel Jul skriver sange er teksterne på dansk og kredser om alt fra kærlighed til samfundsrelaterede og hverdagslignende emner. Han er eftertænksom i sine altid enkle men komplekse sangtekster. Som sangskriver og musiker er han indlevende, ærlig og nede på jorden. En ung mand med noget at fortælle.

Han har aldrig fulgt populærkulturen, men lyttet til den musik, som han synes er interessant. Det afspejler sig i sangskrivningen og kompositionerne, som fremstår old school, men alligevel aktuelle og med en moderne twist.

Trods Daniels unge alder, har han allerede utallige koncerter bag sig rundt i hele landet både solo og med sit faste band (Dem Fra Jylland). Blandt andet som support for Aura, Mathilde Falch og Juncker. Han har desuden opvarmet for Johnny Madsen i en udsolgt Karolinelund i Aalborg foran 5000 mennesker.

2018 var et stærkt år for den unge sangskriver. Pladekontrakt, airplay, og et hav af koncerter. Debutsinglen røg i rotation på Danmarks Radio og blev produceret af teamet bag Jacob Dinesen og Peter Sommer.
 
 
Daniel Jul:
Daniel Jul:              Vokal, guitar
Lukas Trøst:           Guitar, kor 
Mads Thøgersen:   Bas, kor
Asbjørn Henriksen: Trommer

 

Daniel Jul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 2153 4440 | info@mosstock.dk