Daniel Jul

Spilletid: Torsdag 01.08.24 kl. 21:00
 
Daniel Jul laver dansksprogede sange, der tager afsæt i det liv han selv lever. Han sætter sin egen person på spil i sine tekster, og inviterer lytteren ind i et bramfrit og autentisk pop/rocket univers. På scenen er Daniel Jul med sin nordjyske facon en forrygende storyteller, der med lige dele humor og alvor omfavner og møder sit publikum i øjenhøjde.

I november 2023 udgav Daniel Jul sit 2. studiealbum “Neonfisk”, der blev lavet i tæt samarbejde med sangskriverkollegaen Juncker. Albummet viser en rå og følsom sangskriver, der lader til at have sat sig selv fri af egne og andres forventninger. Noget som også blev bemærket hos musiksitet Side33, der gav albummet 5/6 stjerner:

“Udtrykket er blevet mørkere, mere eksperimenterende, råt og rustikt, samtidig med at der er kommet flere af de fængende hooks- og tekstlinjer. Man fanges kort sagt meget hurtigt af både tekst og musik, der vel kort fortalt lyder som et seriøst bud på hvordan en kloning af Allan Olsen, Johnny Madsen, De Eneste To og Juncker ville tage sig ud.” - Mads Kornum, Side33
(https://side33.dk/daniel-jul-neonfisk/)

Daniel Jul har haft flere sange i æteren på DR P4 og P5, og har spillet landet tyndt både som support for etablerede artister (Johnny Madsen, Mathilde Falch m.fl.), og til alt fra havefester og stuekoncerter til festivaler og spillesteder. En artist, der ikke er for fin til noget - så længe musikken er i centrum.

“... med sange som “Den Gamle Å” “4-Takts Knallert” og “Aalborg Havn” foldede Daniel sit univers ud for et engageret publikum og viste hvordan ungdommens kvaler blandet med humor og en stor portion selvironi kan blive særdeles underholdende.” – Claus Thorzager, Avisen Ringsted.
 
 
Daniel Jul:
Daniel Jul:              Vokal, guitar
 
 

Daniel Jul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk