De Frigjorte

Spilletid: Lørdag 29.07.23 kl. 00:00

JORDEN RYSTER

Det danske rock band De Frigjorte, har i dén grad formået art rejse sig efter cornoa pandemien spændte ben for hele verden. Et fantastisk år, for bandet lakker mod enden. Et år hvor De Frigjorte har; set sit publikum vokse, modtaget anmelderros for albummet ”I Dagens Anledning”, optrådt med flere succesfulde klub shows og et utal af danske festivaller. Bandets koncerter er kun blevet bedre og mere underholdende, efter et par år, hvor bandet har haft tid til at overvejs deres styrke og svagheder.

De Frigjorte slutter året af med at udgive, deres til dato mest ambitiøse sange, som vil være tilgængelige til december på samtlige platforme.
Sangene ”Jorden Ryster”, ”for allersidst gang” og ”Let dig”, vil uden tvivl cementere den status, som bandet er ved at have opnået, som et helt unikt navn i dansk rock. Inspirations kilderne fra Magtens Korridorer, Gasoliń og DAD hverken kan, eller vil bandet benægte. Men på albummet ”I Dagens Anledning”, de nye sange som kommer til december og ikke mindst til koncerterne, er De Frigjorte helt deres egen!

TAK ROCK udvalgte dem til at spille på SMUK FEST LIVE CAMP og har tidligere haft bandet som MÅNEDENS TAK ROCK BAND – Karrierekanonen har anbefalet De Frigjorte – Vesterbro Rock Radio har kaldt De Frigjorte for ”Essensen af Dansk Rock”.

Bandet drager i 2023 på deres første headliner tour, med den hidtil mest gennemførte visuelle produktion og vil uden tvivl komme til at starte mange gode fester op på de danske sommer festivaller.

Web: De Frigjorte -  Facebook

De Frigjorte:
Toke Petersen:     Bas, bokal
Jeppe Hinbo:       Trommer
Morten Grborg:    Guitar, vokal
Kurt Sørensen:     Guitar, vokal
De Frigjorte
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk