Jessica Florence

Spilletid: Lørdag 29.07.23 kl. 13:30

Når den østlige vind møder den arktiske kulde og slår sig ned på den skandinaviske eng

Jessica Florence er en sanger/sangskriver, som har musikalske rødder fra forskellige lande. Hun er født i Indonesien og har boet i Grønland i 12 år indtil hun flyttede til Danmark i 2017. Dette har en indflydelse på hendes musikalske stil, med sange der er skrevet på både engelsk, dansk samt grønlandsk.
Igennem kompleksitet af livet og alle de usagte ting, har Jessicas sange skaffet et farverigt og ægte billede af følelser og de forskellige tanker et menneske kan have.

Jessica Florence band havde deres debut-koncert tilbage i marts 2022 og de har siden spillet til diverse arrangementer i Midtjylland, hvor de bl. a. har spillet under Aarhus Festuge og på Platform K i Horsens tilbage i oktober 2022. De har lige spillet en koncert i Grønland i starten af april 2023 samme dag, som deres udgivelse af debut-single “Verdens Rod”, som Bands of Tomorrow har skrevet en artikel om.

De optrådte på SPOT Festival i år og har allerede en del kommende koncerter i løbet af foråret/sommeren. Med hendes band, bestående af hende selv, der synger og spiller akustisk guitar, Vitor Santos og Simon Melin på elektrisk guitar, Adam Jensen på keys, Harald Hagelskjær på bas og Sebastian Madsen på trommer, bliver du taget med på en tidsløs rejse i et univers, hvor du ikke behøver at være bange for at vise sårbarhed og skrøbelighed.
 
Web:  Facebook - Instragram

Jessica Florence:
Jessica Florence:             Vokal, akustisk guitar
Sebastian Madsen:          Trommer
Victor Santos:                   Guitar
Simon Melin:                    Guitar
Albert Visti:                       Bas
Victor Johnsen:                Keyboard
Jessica Florence
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk