Ligefrem LYKKELIG

Spilletid: Lørdag 29.07.23 kl. 21:00

Med LGEFREM LYKKELIG på scenen er der garanteret vellyd og catchy kompositioner, som brænder sig fast. Musikken er original, og selvom genren fortrinsvis er dansk pop, så er der også rigeligt med afstikkere til rockede smøger, funky baggårde og sågar latininspirerede sidegader.

De nye originaler blandt de gamle klassikere

LIGEFREM LYKKELIG trækker tråde til det bedste af klassisk dansk popkultur. Du skal ikke høre mange takter, før du kan synge med!
Alligevel er musikken helt sin egen. Kombineret med et originalt, dansksproget tekstunivers med noget på hjerte, får du serveret et helstøbt frisk pust til den danske musikscene.

Orkesteret blev dannet i 2014 i Vejen, hvor to af de nuværende medlemmer stadig bor. I dag tæller gruppen dog også medlemmer fra Vejle og Skanderborg, og den faste base er for nylig rykket til Horsens.

Ny musik

I november 2021 var LIGEFREM LYKKELIG tilbage i Lundgaard Studios – et af Danmarks bedste lydstudier – for at indspille nye numre. Det første af disse – ”Betænksomhed” røg direkte ind som nummer 1 på HUM-listen, en hitliste for ny, original, dansk musik.

Tidligere har orkestret optrådt på Smukfest og indspillet i Studio Comunale med producere Mads Holst Tønder og Søren Zahle (Jacob Dinesen, Peter Sommer, Lars Lilholdt m.fl.).

LIGEFREM LYKKELIG – dansk pop med et groovy touch.

Når man oplever LIGEFREM LYKKELIG, undrer man sig over, hvorfor de ikke er mere kendte, end de er. Her er tale om et solidt teknisk orkester med gode sange, fede grooves og med evnen at komme langt ud over scenekanten! Jeg håber flere får mulighed for at opleve dette dansksproget pop/rock/soul orkester”
Perry Stenbäck, DMA-belønnet multiinstrumentalist/sanger/komponist

Web: Ligefrem LYKKELIG -  Facebook - Instagram

Ligefrem LYKKELIG:
Torben Elkær:                                Vokal, keyboard
Christian Lemming Sørensen:       Trommer
Poul Vedel Hansen:                       Guitar
Mikkel Herold:                                Bas
Ligefrem LYKKELIG
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk