NorRaun

Spilletid: Torsdag 27.07.23 kl. 19:30

NorRaun er et NYT dansk elektronisk rock/pop band, med en lang musikalsk karriere bag sig, Hver især har de tidligere arbejdet sammen med blandt andre Jørgen Knub, Henrik Munch, Michael Schouboe og Boe Larsen.

De to tøser mødtes for første gang i sommeren 2021 via et facebookopslag. Siden har det taget fart og allerede i oktober 2021 gav bandet sin første koncert der med hårdtslående trommer og rå guitar satte sig fast i lytteren.

NorRaun formår at tage publikum med på en rejse gennem de danske tekster. Alt sammen i en intens og nærværende oplevelse hvor man trækkes med helt ind i deres musikalske univers. Ja faktisk kan man sige at NorRaun har skabt deres helt egen lyd.

NorRaun har allerede haft en del koncerter rundt omkring i det danske land.

I december 2022 udkom NorRauns debut album ”#1”, som består af 11 sange de selv har skrevet, indspillet og produceret. Det er sidenhen blevet fulgt op af et akustisk album som er indspillet LIVE i Tårnborg kirke /korsør. Kunstnerisk trækker NorRauns lydbillede tråde til tyske Nena og de to danske bands Veto og Turboweekend.

NorRauns sange kan tjekkes via YouTube og på alverdens musikalske platforme såvel som på deres SOME.
 
Web:  NorRaun - Facebook 

NorRaun:
Annamaria Anhalt:           Vokal, guitar
Marlene Faddersbøll:       Trommer

NorRaun
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk