Orblin

Spilletid: Lørdag 30.07.22 kl. 15:00-16:00 

Orblin er et pop/rock-band fra København. Det er 80’er synth, effektfuld guitar og energiske rytmer. Vokalen ligger helt centralt og bringer sangenes historier frem med farverig, eftertænksom lyrik. Lyden har flere sider og strækker sig fra lavdynamiske, nøgne, intime passager til vilde klimakser, hvor vokalen svøbes i et virvar af effekter og smelter ind i lydmuren af store synthesizers, tyk lead guitar og pumpende bas. Sagt på en tematisk måde er musikken en flugt ind i en substans af glæde, ekstase og eksplosiv energi, men også en overgivelse til melankolien, en momentan våbenhvile og et stilfærdigt mørke. Koncerterne er et rum, hvor det både er okay at lukke øjnene og være fuldstændig hjerteknust, men der kan også festes til dansable rytmer! Som publikum er det meningen, at man skal kunne mærke hele spektret af alle de ting i sig selv, som mange af os går og gemmer væk til hverdag.

I 2022 udgives bandets første musik på dansk, som vil være en tydelig kontrast til den tidligere engelske rock-EP. Den kommende udgivelse vil byde på et mere drømmende lydbillede, en mere elektrisk sound og en kærlighed til pop-melodier, som alt sammen vil ligge på en bund af rockprægede grooves. Bandets live session fra de solskinsbeklædte vinmarker i Nordsjælland kan findes på SoMe og er en teaser til den nye lyd - samt et blik ind i den energi, Orblin tager med på scenen.

I Orblin, er der ikke er nogen, der er den. De fem medlemmer skriver musikken sammen i deres plakatfyldte øvelokale i en bunker i Bernstorffsparken. For bandet er sangskrivningen et stærkt fællesskab og en nørdet, kreativ legeplads for fem tætte venner. Det er et perfekt afbræk fra universitetet og arbejdslivet - en behagelig og belejlig flugt fra jagten på det perfekte liv og det pres, der følger med, når man skal leve op til sig selv og omverdenen.

Bandet startede i 2016 med fem medlemmer, der havde meget forskellig musikalsk baggrund. Det var passioner for hård rock, metal og pop-ballader, samt R&B og electronica, der skulle flettes sammen og danne grundlag for én lyd. Under de sidste års koncertsæsoner har Orblin spillet på festivaler som RHK Festival, EKKO Festival og Gilleleje Festival, samt spillesteder som Studenterhuset (KBH) og Klaverfabrikken i Hillerød.
 
Web:  OrblinFacebook 

Orblin:
Mikkel Vilhelm Westh:           Vokal
Thomas Martin Rosendahl:   Guitar
Martin Langgård Ravn:          Bas
Rasmus Arentoft Nielsen:      Keys
Joakim Johan Asmussen:     Trommer
Orblin
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk