Strangers in Town

Spilletid: Fredag 28.07.23 kl. 21:00

Strangers In Town er et dansk popband fra Svendborg, der blev dannet i 2015. Bandet har spillet på adskillige festivaler i Danmark, inklusiv Langelandsfestival, Danmarks Dejligste og Tinderbox Band Battle, hvor de nåede til finalerunden. Deres unikke lyd kombinerer elementer af rock og country med 80'ernes poptraditioner og skaber en energisk og dansabel stil.

Bandet har en forfriskende tilgang til popmusik, hvor deres musik skaber en helstøbt lyd, der går lige i hjertet på publikum. Strangers In Towns selvskrevne sange er fyldt med ørehængende melodier og inspirerende tekster, der er med til at danne et nærværende og engagerende live-show, og publikum kan forvente en musikalsk oplevelse fyldt med sjæl og spilleglæde, når Strangers In Town indtager scenen.

Udover deres fængende musikalske stil, er en af de ting, der gør Strangers In Town særlige, deres evne til at formidle følelser og emner, der rører ved publikum. I deres tekster behandler de både tunge temaer og den glæde, der kan findes i livet. Bandet formår at beskrive de svære og komplekse følelser, som mange mennesker kæmper med i deres liv, på en måde, der er både ærlig og følsom. Deres tekster kan handle om alt fra savn, tab og ensomhed, til selvtillid, håb og tro. Publikum føler sig set og forstået, mens de synger om emner, der normalt er svære at tale om.

Men selvom de tunge emner fylder en del af deres tekster, så er der også masser af plads til kærlighed og glæde. Strangers In Towns musik beskriver også den magi, der kan findes i kærligheden og livets glæder. Deres musik og tekster afspejler livets op- og nedture på en ægte og følsom måde.
Strangers In Town er et band, der ikke vil skuffe, når de indtager scenen. Deres engagerende og energiske live-show vil sætte gang i ethvert publikum og skabe en uforglemmelig oplevelse. Så hvis du er på udkig efter et band, der kan skabe en musikalsk fest, så er Strangers In Town det perfekte valg.

Web: Facebook - Instagram

Stramgers in Town:
Allan Halberg:                           Guitar, vokal
Jonathan Lindholm Tjellesen:   Bas. kor
Sebastian Philip Rafn Møller:   Guitar, kor
Anderas Sten Hansen:             Trommer


Strangers in Town

 

 

 

 

 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk