The Mysterious Mr. Jones

Spilletid: Fredag 02.08.19 kl. 00:00-01:00

Sådan har du aldrig hørt David Bowie.

”If you feel safe in the area you are working in - you are not in the right area” udtalte David Bowie engang.
Bowie's musik bliver betragtet som noget nær hellig af mange mennesker, det er derfor meget modigt af fire danske musikere, at vende musikken på hovedet, og spille kendte hits såvel som sjældne kuriositeter på deres helt egen måde.
De har bevidst undgået at nærlytte originalerne, men ladet kreativiteten få frit spil i stedet. David var en kunstner i konstant bevægelse, og disse fire erfarne folk tror på, at han ville have fundet deres arrangementer og fortolkninger interessante. For hvordan ville en sang fra 1967 mon lyde, hvis den var skrevet i 2019 og fremført i et halvelektronisk lydunivers?

Som Bowie selv befinder de sig i et krydsfelt mellem den kommercielle popmusik og en indie-genre, der altid henter inspiration i undergrunden.

The Mysterious Mr. Jones er ikke et jamband og de spiller ikke original musik. De leverer et koncept, der muligvis ikke findes noget andet sted i verden, og nu hvor den rigtige Mr. Jones ikke er blandt os længere, er det vel OK at mindes hans ekstremt innovative produktion, fra en 50 år lang karriere, i et forsøg på at opdatere musikken til 2019, og i et forsøg på ikke at lyde som ham eller hans musikere.

Web: Facebook

The Mysterious Mr. Jones:
Anders Carstensen:        Vokal, guitar, synth.
Morten Poulsen:             Guitar, piano
Jon Balslev:                    Bas, kor
Allan Thorning Madsen:   Trommer
 The Mysterious Mr. Jones
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 2153 4440 | info@mosstock.dk