The Mysterious Mr. Jones

Spilletid: Lørdag 03.08.24 kl. 00:00

Frie fortolkninger af David Bowie
Der er så mange cover-bands der forsøger at kopiere en kunstner. Det gør The Mysterious Mr. Jones ikke. Bowie hed oprindeligt David Robert Jones, deraf navnet, og bandet stræber efter at ramme noget af den mystik og magi, der præger David Bowies produktion, men netop ikke ved at kopiere. Her opstår magien ved at give kreativiteten frit spil og rekonstruere kunstnerens klassikere, som var det deres egne.

Første gang de stod på scenen med dette koncept, var på Mosstock i 2019. Siden har de fortolket de største hits, såvel som mindre kendte numre, på små og store scener i hele landet. The Mysterious Mr. Jones er en totaloplevelse i lyd og billeder, der ikke ligner noget man kender fra andre kopi-bands. De har også haft stor succes med foredragskoncerter om Bowies liv og karriere, men på Mosstock er der ikke lagt op til så meget snak. Man kan derimod forvente en energisk optræden med fantastiske sange, der rammer plet, om man er kender eller ej. Sangene lyder alligevel ikke, som man husker dem.

Følg bandet på Youtube og Facebook
 
Web: Facebook - YouTube

The Mysterious Mr. Jones:
Anders Carstensen:    Guitar, vokal, keys
Allan Thorning:            Trommer, kor
Jon Balslev                  Bas, kor

 
   
   
  The Mysterious Mr. Jones
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk