Vincent Wood

Spilletid: Torsdag 01.08.24 kl. 18:00

Vincent Wood tilbage med for mange følelser udenpå

Vincent Wood er en dansk/indisk soloartist, der med sit nye poppede univers er klar til at træde ind på den danske musikscene med nye melodiske, følsomme og spændende vibes. Tekstuniverset og konceptet til Vincent Woods kommende EP tager udgangspunkt i hans personlige følelser og kunstnerens egen adoption.
 
Senest har de to nyeste singler Finde Ro’ og 'For Meget' allerede skabt stor succes generelt og i adoptionsmiljøet. Her har han været i TV2 Go’ Morgen Danmark, radiodebut på P4, en mini-doc med TV2 Echo, omtaler i dagbladene Århus/Vejle/Horsens, Radiointerviews i 24syv, Uniradioen og Radio Diablo , artikler i Gaffa, Bands of Tomorrow & Adoption og samfund og en flot placering på New Music Friday på Spotify.

Også tidligere singler 'Ovenpå' som har medvirket i den aktuelle SMUK-film af Tilde Harkamp som både ramte biografen og Netflix. Ligesom sensommer-singlen ’Illusion’ optrådte i den populære Youtube-serie GRÆNSER 2 af Jonas Risvig.

Visionen er at skabe en ny lyd i en melodisk atmosfære med
følelserne uden på tøjet, det skal afspejles i musikken, både i studiet såvel som på scenen.

På live-siden spiller han første headliner-show på RUST til d. 22 Marts 2024, hvor han præsentere den nye lyd med sit liveband. Dertil besøger han også Godset i Kolding d. 7 februar til en showcase. Han har de seneste år spillet alt fra spillesteder som Skråen, H15, Fatter Eskil til Aarhus Festuge, VM i sejlsport, efterskole/gymnasie jobs, til en officiel pop-up koncert i Dream City på Roskilde Festival i 2023.

Vincent Wood har altid et hold af dygtige musikere med sig live, hvor han alt efter showet sætter holdet, men udgangspunktet er med band, men kan opleves på flere måder. Alle oplevelser garanterer et energisk og festligt show med tæt publikumskontakt.
 
Web: Facebook - Instagram

Vincent Wood:
Niclas Preetam Madsen:      Vokal
Vincent  Wood
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk