HEIT trio

Spilletid: Lørdag 29.07.23 kl. 15:00
Genrerne er folk-rock, americana og alternativ country, når HEIT trio indtager scenen. Bandet går uforfærdet i clinch med de store politiske temaer såsom krig, klima, ulighed, 9/11 (”The towers that fell and rose hell”). Lige så ofte er det dog den 55-årige forsangers og sangskrivers mere intime tanker om ægteskab, børn, religion og døden, der skaber fortællingerne.

Men hvad enten Rolf Heitmanns sange handler om familielivet eller den geopolitiske scenes forrykthed, så skaber trioen en lyd, der leder tankerne hen på legender som Bob Dylan, Johnny Cash og Bruce Springsteen.

HEIT trio blev dannet sommeren 2022 og koncerten på Mosstock Festival 2023 bliver orkesterets debutkoncert! Bassist Rune Bergen, lead-guitarist Jakob Skou Andersen og forsanger Rolf Heitmann glæder sig gevaldigt til at præsentere deres overbevisende øvelokale-resultater for live for publikum!

Rolf har spillet hundredevis af solo-koncerter og bevæget tusindevis af tilhørere – nogle til tårer – med sin personlige og vemodige stemme. Rolf, der skriver sine sange på engelsk, har rejst i USA med sin musik og bl.a. co-writed med kendte sangskrivere i Texas.

"Sjældent velkomponerede sange”
Henrik Øster-Jørgensen, Herning Folkeblad

“Den danske Bruce Springsteen” Radio Gladsaxe

“de engelske tekster gør sig positivt bemærket”
Ole Rosenstand Svidt GAFFA

”Heit er en dygtig musiker og hans tekster er personlige og med en dybde, som kræver en vis opmærksomhed fra publikum. Jeg kan kun anbefale Heit”
Birthe Christensen (privat koncert-arrangør)

Web: Facebook - YouTube

HEIT trioe:
Rolf Heitmann:                   Akutiskguitar, vokal
Rune Bergen:                     Bas
Jakob Skou Andersen:       Guitar, kor
 
HEIT trio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk