Johnas-K

Spilletid: Lørdag 03.08.24 kl. 21:00

Johnas-K: Rap's Mesterlige Fortolker af Livets Skyggesider og Skæve Øjeblikke

Klar til at sætte dansk rap på en uventet rejse, er Johnas-K, rap-kunstneren, der ikke tager livet for seriøst. Med et skævt smil og et øje for både det dybe og det komiske, er han tilbage for at fortrylle publikum med sit kommende album “Skyggetæmmer” - Johnas-K's Hyldest til Livet.

Johnas-K er kendt for at tage fat i sine indre dæmoner og udforske livets udfordringer, men han gør det med en unik vinkel, der inkluderer en god portion humor og underholdning.

Musikken er en uimodståelig blanding af klassiske rap-lyriker og moderne beats, der får dig til at grine, gruble og danse på én gang. Det er en hyldest til livet og et komisk kig på hverdagens undertrykkelse. Som Johnas-K selv siger: "Musikken handler om identitet og selverkendelse, men samtidig om at kunne tage lidt pis på tilværelsen og sig selv."

Når han optræder, er det med guitarist og trommeslager, hvor de ikke er bange for at give den lidt rock n’ roll på scenen.

Med rødder i en musikalsk opvækst, hvor kunstnere som Suspekt, L.O.C. og Pervers inspirerede ham, har Johnas-K skabt et unikt musikalsk udtryk. Han har brugt musikken som terapi til at overvinde livets udfordringer, og det ses i hver enkelt strofe og rytme.
Jonas Kyed:                  Vokal
Andreas Birkeholm:      Guitar
Mads Martinussen:       Trommer
Johnas K
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk