Soulful Injection

Spilletid: Fredag 02.08.19 kl. 21:00-22:00
 
Duoen SOULFUL INJECTION er kendt for deres energiske og involverende pop/rock koncerter med et twist af soul, og det har allerede skaffet dem mange trofaste fans. Musikken har bragt dem vidt omkring, og udover de mange koncerter herhjemme, har de også spillet flere gange i Tyskland og England.
 
Soulful Injection deltog i 2014 i en prestigefyldt sangskriverkonkurrence ”The Troubadour” i Berlin, hvor de også jævnligt spiller koncerter.
 
SOULFUL INJECTION's live- og sangskriverevner kan opleves på tæt hold, når de optræder på sommerens Mosstock festival.
 
Soulful Injection blev dannet i 1995, da Annette Trollegaard Lorentzen (sang og guitar) og Peter Nielsen (guitar og sang) gik på ”Musicians Institute (MI)” i Los Angeles. Duoen appellerer til et bredt publikum, og når sangene bliver fremført live, er det med masser af energi og stor indlevelse – både når de spiller med et stort band i ryggen og som akustisk duo.

I 2014 spillede de i Tivoli Friheden, hvor de varmede de op for store danske navne som Dodo & the Dodos, Danser med Drenge og Østkyst Hustlers. Soulful Injection udgav samme år en radiovenlig single ”Feels so good”, der er indspillet i London med Nicky Brown (Earth, Wind & Fire, Madonna m.fl.) som producer.

Soulful Injection har bl. a. spillet på Sølund Festival i Skanderborg og til Silkeborg SPOT festival, ligesom de har opvarmet for større danske navne som f.eks. Søs Fenger, Eran DD og Flemming Bamse Jørgensen.
 
Duoen har indspillet 12 sange i London, som venter på at blive udgivet. Albummet er produceret af Nicky Brown, som bl.a. har skrevet sange for Earth, Wind & Fire, og produceret for Madonna. Derudover har de fået hjælp fra Marcellus Fernandes, som har produceret og mixet for bl.a. Rihanna, Oasis, David Bowie, Bob Marlet og Van Morrison.

De har deltaget i Dansk Pop Talent 2017 på DK4, hvor de fik stor ros for deres optræden og sangskriverevner. Her fik Soulful Injection prøvet kræfter med at skrive på dansk. Og det kom der to iørefaldende sange ud af ”Vi forstår hinanden” og ”Livet tilbage”.
 
I skrivende stund er der ved at blive filmet en dokumentar serie om Soulful Injection, produceret af Edyta Gromacka, som er jounalist og kamerakvinde, og der en kendt producer fra Tyskland, som har vist interesse for et samarbejde, så det bliver spændene at se hvad fremtiden bringer.
 
Web: Soulful Injection - Facebook - Revernation

Soulful Injection:
Annette Trollegaard Jørgensen: Vokal, Guitar
Peter Nielsen:                             Vokal, Guitar
Nicolai Brandt:                            Keyboards
Rasmus Bruun:                           Bas
Rasmus Fredensborg Jensen:   Trommer


Soulful Injection

 

 

 

 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 2153 4440 | info@mosstock.dk