Soulful Injection

Spilletid: Fredag 02.08.24 kl. 21:00

Soulful Injection er en interessant duo med stor international lyd.

– Et nyt spændende navn på den Danske musikscene, man ikke må snyde sig selv for at høre. Genren er iørefaldende, melodisk pop/rock med et twist af soul.
Sangene omhandler emner som vi alle kan relatere til. - Det overordnede budskab er, at vi skal tro på os selv og vores drømme, leve i nuet og få drømmen til at blive virkelighed.
Titel sangen ”Feels So good” handler om at møde sin soulmate, nyde magien og værdsætte kærligheden! I ”Slow down” beskrives den travle business mand, der lever udelukkende med fokus på materialistiske ting, og glemmer at leve i nuet. ”Get up, get up, get on your feet” får lytteren helt op af stolen, og giver en følelse af frihed og uovervindelighed, med verden som vores legeplads.

Soulful Injection har produceret albummet, ”Feels so good” i London.
Det er et fantastisk frugtbart samarbejde mellem producer, Nicky Brown og Annette og Peter, samt Marcellus Fernandes, som har stået for mix og mastering. CD’en er produceret og mixet i Premises studios samt i Marcellus’ studie i London.
Nicky Brown har skrevet sange med Earth Wind and Fire, lavet arrangementer for Madonna og produceret Jocelyn Browns seneste album.
Marcellus Fernandes har produceret og mixet for bl.a. Rihanna, David Bowie, Pat Metheny, All Saints m.fl., så her snakker vi om et samarbejde af høj International karakter!
Deres samarbejde startede allerede da Annette og Peter i 2001 tog 4 måneder til London for at spille koncerter. Her mødte de producer Nicky Brown på en stor gospelfestival. I hans lydstudie hørte han Soulful Injections sange og var med det samme tændt på et samarbejde. Han var bl.a vild med sangen ”Fly away”, som han mente havde et stort hit potentiale.
 
Web: Soulful Injection - Facebook 

Soulful Injection:
Annette Trollegaard Lorentzen:    Vokal, Akustisk Guitar
Peter Nielsen:                               Guitar, Vokal
Mark Ong:                                     Bas
Nikolai Brandt:                              Keyboards, Kor
Anton Kirkeby:                             Trommer
 Soulful Injection
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOSSTOCK FESTIVAL | CVR: 41 36 78 57 | Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg - Horsens Kommune | Tlf.: +45 4273 2323 | info@mosstock.dk